Het Vlees

Onze specialiteit: “La Pierrade” (250°)

Een gezellige formule, met een optimale smaak
zonder toevoeging van vetstoffen

Enkel overdag, behalve ‘s middags in de week, op reservatie

– Gemengde pierrade € 22,50
(rund, gevolgelte, eendenborst)

– Pierrade met rundsvlees € 24,50

– Pierrade met gevogelte € 21,50

Aangevuld met drie koude sausjes, frieten of aardappel in de oven

Verse rundstartaar

Steak tartare, door ons bereid € 21,50

Natuurtartaar, zelf te bereiden € 20,50

Italiaanse tartaar € 21,50
(gedroogde tomaten, parmezaan, verse basilicum, olijfolie)

Rundsvlees

Ierse “Pavé” (+/- 250gr) € 23,50

Ierse Entrecôte, “Cuberoll” (+/- 300gr) € 27,50

Ierse ossenhaas (+/- 230gr) € 28,00

Kalfsniertjes met mosterd “à l’ancienne” € 18,50

Châteaubriand (Ierse +/- 600gr specialiteit) € 58,00

Gevogelte

Gevogeltefilet op Thaise wijze met rode kerrie, basmatirijst € 21,50

De sauzen

Bearnaise, Choron, Groene peper, Roquefort, Archiduc,
Geplette peper € 4,00

Ons vlees wordt steeds gegrild opgediend (of gebakken op aanvraag), samen met frieten
(kroketten, gratin dauphinois of gestoomde aardappelen op aanvraag)