Suggesties / Menu 37

*Alle gerechten kunnen buiten het menu worden besteld

 

Voorgerechtenbordje ‘Voile Rouge’
(Ganzenlever, garnalenkroket, gerookte zalm)   18,50
Of
Pannetje van St.-Jacobsschelpen op Normandische wijze 17,00
Of
Serranoham en tartaar van peer met citrusvruchten 16,00

Of

Scampi met groene kerrie en kokosmelk 15,50

——–

Skrei met witloof en in de oven gebakken bacon, pastinaakpuree en coulis                               van zachte paprika’s   26,50

Kalfsniertjes met champignons, geflambeerd met cognac 21,50
Of
Gegrild rundsvlees, rucola en Parmezaan 23,50
Of
Suprême van Mechelse koekoek, oesterzwam in roomsaus, noedelsnestje met boter 23,00

——–

Panna cotta met gezouten karamel 8,50

Of

Minidessert naar keuze van de kaart